O nama
  • Registracija
hrende
Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Poduzeće Stolpak d.o.o. osnovano je 2007 godine i isključivo se bavi proizvodnjom papirne ambalaže, točnije vreća od natron papira za praškaste proizvode od 10 kg do 50 kg.

Koncem 2010 godine poduzeće Miličević d.o.o. iz Kreševa u vlasništvu Zdravka Miličevića kupuje poduzeće Stolpak d.o.o. i prelazi u 100% vlasništvo gosp. Zdravka Miličevića.

Početkom 2011 godine poduzeće se ponovno pokreće s ciljem moderizacije cijelog poslovanja pa tako i ulaganjem u nove kvalitetnije strojeve za izradu vreća od natron papira.

Trenutno smo jedna od vodećih poduzeća za proizvodnju papirne ambalaže od natron papira na prostorima BiH, povećavajući proizvodnju i šireći tržište.

Poduzeće je proširilo dijelatnost, uz proizvodnju papirne ambalaže bavimo se i prodajom na veliko građevinskim materijalima tj. malteri, žbuke, ljepila, boje, kuliri, temeljni premazi, fasade i dr. sve pod brendom MILFAS.
U 2011 godini poduzeće je investiralo u prizvodni pogon i objekat cca. 2.000.000,00 KM želeći poboljšati radne uvjete i tako poboljšati i povećati kvalitetu svojih proizvoda te podići produktivnost.
U 2012 godini proširili smo postojeći objekat za dodatnih cca. 650 m2 zatvorenog skladištnog prostora. Poduzeće  zapošljava 15 radnika od toga 11 u proizvodnji.
Poduzeće Stolpak d.o.o. je uspješno završilo proces certifikacije sustava upravljanja u skladu s normom ISO 9001:2008 i HACCP Codex Alimentarius.
Vizija
Vizija Stolpak-a je ulaganje u modernizaciju tehnologije, povećanjem kapaciteta proizvodnje i brigom za djelatnike, biti jako i čvrsto poduzeće, koje svojom stabilnošću, kvalitetom proizvoda i stalnim razvojem garantira zadovoljstvo kupcima svojih proizvoda i usluga, kao i zadovoljstvo vlasnika i ostalih djelatnika.
 Odnose s kupcima, dobavljačima i djelatnicima i dalje će obilježavati dugoročni partnerski odnosi temeljeni na poštenju, povjerenju, međusobnom poštovanju, razumijevanju te timskom radu.
 Misija
Glavni zadatak Stolpak-a je proizvodnja proizvoda i usluga na zadovoljstvo kupaca, produbljivanje odnosa s postojećim partnerima kao i stjecanje povjerenja novih. Osigurati i zadržati visoku kvalitetu proizvoda i usluga uz stalan proces poboljšanja procesa proizvodnje i time biti uvijek ispred konkurencije. Stjecanju maksimalnih učinaka pridonosi i kontinuirano školovanje radnika na području kvalitete i stručno usavršavanje.

Više u ovoj kategoriji: Nekretnine »